Sheffield - The Moor - Ryan Review

Ryan's picture
How Helpful?: 
Average: 5 (1 vote)
Author: 
Number of Visits: 
This was my first visit
How Busy?: 
A few tables occupied
Date of Last Visit: 
Sunday, November 26, 2017
Time of Day: 
Weekend Lunch
Rating: 
3.88 / 5
Friendliness of Staff: 
3 (Not bad. Did everything I asked of them)
Speed of Service: 
5 (Under 5 mins - I had only just got back with my cutlery and sauce)
Quality of Food: 
3.5 (Average but with lots of peri-spice)
Decoration & Cleanliness: 
4 (Very clean, newly furnished, impressive artwork and lighting)
Comments - Stand out in our monthly competition! What did you eat? Unique aspects? Parking/transport tips?: 

This Nando's is located in the new food court housed on the top floor of The Moor by The Light cinema experience. It is easily found and Sheffield train station is half a mile walk away. There are multiple car parks in the centre and all are generally expensive. Eyre Street is your best option if you are going to the cinema as this offers 3 hours parking for £1 with validation at The Light otherwise this is priced at £3/1.5hrs, £6/3hrs, £9/5hrs and £12/12hrs. Atkinsons offers parking at £1.40/hr up to 4 hrs and above this it is £7 all day. If you fancy a short walk, go for Milton Street which is 50p/hr and a maximum stay of 12 hours.

This Nando's opens at 11:30am, so I was there for just after that - and only a couple of other tables were in use. It meant the food came in under 5 minutes. I went for the chicken butterfly burger and chips. The butterfly chicken was nicely cooked and was very thick in places - so very meaty, hot and moist. The chip portion was quite large but they were all quite soggy.

There are a few 'outside' seats at this Nando's. Inside at the front, in the window are three large square booths, with three larger circular booths also by the entrance. Into the second half of the restaurant there is a longer booth with large red/brown lantern above it for lighting and lots more table/chair sets. The front half is mostly covered by a large circular ceiling with lots of clear bulbs hanging from it for lighting and lots of colourful fabric sleeves put onto some of the spokes of the circular pattern. The toilets entrance is in the second half and they are upstairs - and were very clean, with white tiles and green edged sinks and mirros.

Staff were pleasant and doing as expected.

Add new comment

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.