Manchester - Arndale - Ryan Review

Ryan's picture
How Helpful?: 
No votes yet
Author: 
Number of Visits: 
This was my first visit
How Busy?: 
Up to 10 minute wait
Date of Last Visit: 
Thursday, October 14, 2010
Time of Day: 
Weekday Lunch
Rating: 
2.63 / 5
Friendliness of Staff: 
3 (Not bad. Did everything I asked of them)
Speed of Service: 
3 (10 - 15 mins - Nando's average)
Quality of Food: 
2.5 (Average but needs more peri spice)
Decoration & Cleanliness: 
2 (An old Nando's, needs some investment)
Comments - Stand out in our monthly competition! What did you eat? Unique aspects? Parking/transport tips?: 

As a colleague and I were around the Manchester area for a few days, this was the fourth of four new Nando's for us!

It is located within the Arndale Shopping Centre (in The Triangle) and so parking is at a premium. I am sure locals would just hop on the tram but as we were out of towners, we drove in and even though I amused to parking in Brum City Centre, I found the parking here to be very expensive (£7+ for a few hours).

As we were leaving Manchester around lunchtime, we decided to stop off before heading back to Brum - and so arrived at approximately 1pm. There seemed to be the usual lunchtime rush and so we had a short 5 minute wait - followed by a 10 minute queue to order.

The food came in under 15 minutes - and since it was lunchtime, we each ordered a Chicken Breast Fillet Burger (didn't want a 2 hour drive with half a chicken inside me!).

Sadly, it did seem quite rushed as the food wasn't particularly hot nor particularly flavoursome. We both found the burger to be very dry with little marinade to speak of.

I searched around for some Extra Extra Hot sauce but could only find Hot (not even Extra Hot). Was there a shortage in the Arndale?? Maybe Extra Hot addicts had beaten me to it.

Since the Arndale is pretty old and in need of a coat of paint we weren't expecting much for the Nando's - but I was certainly pleasantly surprised with how open it was. There was no shop front, so most of the seating was kind of in the shopping centre - making it very bright. It did mean there was less wallspace though, so not much decoration to speak of.

Add new comment

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.